Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Rólunk

Cégünk 2019-ben alakult azzal a céllal, hogy növeljük a vendéglátásban és az otthon elkészített italok minőségi alapanyagainak kínálatát. Kizárólagos forgalmazója vagyunk a nagy múltú
 
1883 Maison Routin, Blendtech, Cappuccine, Artonic termékeknek.

 

Az aktuális trendeknek megfelelő italok elkészítésében, receptúrájának megalkotásában segítünk, melyek hozzávalóinak egy részét meg is tudod vásárolni nálunk. Alternatívákat nyújtunk vendéglátó üzletek szezonális italkínálatának összeállításában is, és akár ezeket meg is tudod kóstolni saját üzletedben. Én Végső András tulajdonos és ügyvezető már 15 éve foglalkozok ezen szegmens jobbá tételével és terelem a magasabb minőség irányába. Nagy tapasztalattal bírok, tudom hogy melyik ízt milyen más alapanyagokkal kell összekeverni ahhoz, hogy a legjobb hideg és meleg italokat készítsük el. Sok ötlettel rendelkezem, kreatív vagyok és folyamatosan figyelem az újdonságokat, mindezt több nagy üzletláncnál már bizonyítottam.

PL.: Princess Bakery, MOL Fresh Corner, Spirit Hotel, Coffe Cup, A’Table 

A közös munka folyamán fontosnak tartom a személyes kontaktot és a megbízhatóságot! Nem vagyunk egy multicég így minden partnerre jut idő és személyesen tudunk foglalkozni, ez nagyon fontos és jó dolog!

 

Remélem felkeltettem érdeklődésed, valamint elnyertem bizalmad. Keress az alábbi elérhetőségek egyikén, hogy el tudjuk kezdeni a közös munkát.

Mobil: +36202683666

E-mail: andras.vegso@finalcocktail.hu