Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

1883 Kávészirup - 1883 Maison Routin

Az 1883 szirup család nagy népszerűségnek örvend széles felhasználhatósága és prémium minőségének köszönhetően. Használhatok koktélba, limonádéba, kávéba stb....

Az 1883 szirupok története egészen 1883-ig nyúlik vissza, ekkor kezdett ugyanis Philibert Routin a híres 1883 szirupok gyártásába a francia Chambéry-ben. Azóta a 1883 szirupok világszerte professzionális alapanyagként szolgálnak koktélok, limonádék, teák, kávék, fagylaltok és különböző desszertek ízesítésénél, készítésénél egyaránt. A szirupok az Alpok tiszta vizéből és 100% nádcukorból készülnek, nem tartalmaz mesterséges színezéket, tartósítószert és ízfokozót.  

Kínálatunkban több mint 120 különböző ízű, minőségi 1883 szirup közül válogathatsz több féle kiszerelésben.

Az 1883 szirupok története 1883-ban kezdődött. Philibert Routin ekkor kezdett gyümölcs- és fűszer koncentrátumok, pürék, szirupok  gyártásába Chambéry-ben. A cég mára kis családi vállalkozásból a világ vezető szirup- és koncentrátum gyártójává fejlődött. Az 1883 termékek minőségi gyümölcs alapanyagokból, nádcukorból és a francia Alpok forrásvizeiből készülő prémium szirupok és koncentrátumok teljes gyümölcs ízhatással, tartósítószerek nélkül. Ajánljuk forró és hideg italok kreatív ízesítéséhez: kávé, tea, forró csoki és sör, jégkása, fagylalt, desszert, koktél termékek készítéséhez.
Rendezés: